Stigbyglar i läder för hästar i par Covalliero [Storlek 145 cm]

Stigbyglar i läder för hästar i par Covalliero [Storlek 145 cm]
305,95 kr
Upptäck Kerbl stigbyglar i läder för en ojämförlig ridupplevelse. Oumbärliga för alla ridentusiaster. Lita på det välkända varumärket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 12 eller 14 dagar

Beskrivning

Stigbyglar i läder för hästar i par Covalliero

Stigläder i läder i par Kerbl är en viktig accessoar för alla ryttare. De tillverkas av det kända varumärket Kerbl och kombinerar kvalitet, komfort och elegans.

Lädret som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet, vilket garanterar stor motståndskraft och exceptionell hållbarhet. Dessutom är lädret noggrant utformat för att ge en mjuk och behaglig textur, vilket garanterar optimal komfort under dina ridpass.

Tack vare sin ergonomiska design anpassar sig stigläder perfekt till fotens form och ger optimalt stöd för ökad stabilitet. Så att du kan rida säkert och bekvämt.

Oavsett om du är fritidsryttare eller tävlingsryttare kommer Kerbl stigläder att uppfylla alla dina behov. Deras sobra, eleganta design passar perfekt till alla typer av sadlar och ger din ridsportklädsel en sofistikerad touch.

Du kan också lita på kvaliteten hos varumärket Kerbl, som är känt för sin expertis inom ridsportutrustning. Kerbl stigläder i läder i par är frukten av kunskap och en passion för ridning, vilket gör dem till en pålitlig produkt för tous cavaliers .

Kort sagt, Kerbl stigläder i läder är ett perfekt val för ridsportentusiaster som letar efter en bekväm och snygg accessoar av hög kvalitet. Vänta inte längre och lägg till dem till din ridutrustning för ännu mer njutbara, högpresterande ridsessioner.

Mer information

Varumärke Covalliero
Tillverkarens SKU 32347
Färg svart
Färg Svart
Storlek 145 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1